donderdag 17 oktober 2013

Inkopen bij Pilz nog comfortabeler

De nieuwe verlanglijstfunctie - uw kleine assistent bij het inkopen in de Pilz E-Shop.

Om uw inkopen in de Pilz E-Shop nog comfortabeler te kunnen afhandelen, is het vanaf nu mogelijk een verlanglijstje met uw favoriete producten aan te maken. Op dit verlanglijstje kunt u tijdelijk producten opslaan en op elk moment weer oproepen. Indien u de opgeslagen producten wilt bestellen, kunt u deze direct overnemen in het winkelwagentje.



Exporteerbaar verlanglijstje vereenvoudigt samenwerkingDe geselecteerde producten kunnen eenvoudig worden geëxporteerd en ook weer worden geïmporteerd. Zo kunt u voor collega's binnen uw onderneming producten samenstellen en deze in projecten gebruiken. Of u stelt de geëxporteerde verlanglijst beschikbaar aan de afdeling voor inkopen. Uw collega daar importeert de lijst en handelt de bestelling verder af. Het voordeel: een versnelde afhandeling van het bestelproces.

De functie is beschikbaar voor alle gebruikers van de E-Shop – U hoeft hiervoor niet bij de E-Shop te zijn geregistreerd. (Let u a.u.b. op het volgende: uw verlanglijstje wordt gewist wanneer uw browser-cookies worden verwijderd.)

Meer informatie:

Kopen in de Pilz E-Shop

Geen opmerkingen:

Een reactie posten