Services

Safety Consultancy, engineering & trainingen

Pilz service rondom veiligheid
Met meer dan dertig jaar ervaring in deze sector zijn wij een betrouwbare partner op het gebied van service rondom machineveiligheid. Wij ondersteunen u wereldwijd in het toepassen van de beste veiligheidsstrategieën die de productiviteit van uw installaties optimaliseren. Daarom bieden wij praktijkgerichte en op maat gesneden oplossingen voor de meest ingewikkelde wensen.
Onze diensten zijn door verschillende nationale en internationale instanties goedgekeurd en worden over de hele wereld met dezelfde kwaliteit in dienstverlening en uitvoering aangeboden.

Consultancy en engineering
Pilz biedt klantspecifieke oplossingen aan: van risicoanalyse en het plannen van veiligheidsmaatregelen tot het uitvoeren van concepten. Daarnaast biedt Pilz CE-markering en andere diensten met betrekking tot conformiteitsbeoordeling aan.

Trainingen
Pilz geeft praktijkgerichte trainingen over onderwerpen die gerelateerd zijn aan machineveiligheid. Daarbij horen trainingen over de naleving van geldende nationale en internationale normen en CE-markering.

Waarom veiligheid?
Veiligheid op de werkplek wordt door een uitgebreid en complex systeem van normen en voorschriften bepaald. Voor operators van machines en installaties is het vaak niet eenvoudig om het overzicht te behouden en aan hun verantwoordelijkheid te voldoen.
Daarom ontwerpen wij voor u intelligente veiligheidsoplossingen: oplossingen die het aantal risico's beperken, de motivatie van uw medewerkers verhogen en een hoge beschikbaarheid van de machines garanderen. Onze ingenieurs beschikken over de deskundigheid en de kennis om u actief te ondersteunen tijdens de volledige levensduur van een machine.