maandag 7 april 2014

Veilige automatisering voor alle branches

Pilz presenteert op de Hannover Messe 2014 in Duitsland efficiënte en rendabele automatiseringsoplossingen - ook voor uw branche!

De Hannover Messe heeft zich behalve haar belang voor het presenteren van nieuwe ontwikkelingen ook een plaats veroverd als een ontmoetingsplek voor de branche. Met haar brede aanbod aan automatiseringsoplossingen tonen we eens te meer dat Pilz in alle branches thuis is.

Pilz – uw partner voor individuele brancheoplossingen

Samen met de verpakkings- en gereedschapsmachinebranches maken we oplossingen voor de klassieke machinebouw tot onderwerp. Wij laten als voorbeeld zien hoe gereedschapsmachines, persen en verpakkingsmachines veilig en productiever worden gemaakt met behulp van algemene veiligheidsoplossingen uit de detectietechniek, besturingstechniek en aandrijvingstechniek. Zie hoe een gefundeerde, geplande retrofit persen niet alleen veilig maakt, maar ook de levensduur, rendabiliteit en energiezuinigheid vergroot.

Naast de klassieke machinebouw presenteert Pilz ook haar aanbod aan producten en oplossingen voor nieuwe markten, zoals bijvoorbeeld de windenergie en de spoor- en verkeerstechniek.

In de industrie beproefde veiligheid voor stedelijke infrastructuren

Met het toepassingsgebied Metropolitan Solutions laten we zien hoe beproefde veiligheidsoplossingen ook in stedelijke infrastructuren kunnen worden ingezet Systemen, componenten en services van Pilz worden nu al wereldwijd bij veel stedelijke oplossingen ingezet. Dit zijn bijvoorbeeld projecten op het gebied van transport en logistiek, met veilige spoorwegovergangen en wisselbesturing, complete veiligheidsconcepten voor bagagetransportinstallaties op luchthavens, het veilig aansturen van sluizen en bruginstallaties of het veilig bewaken van rook- en warmteafvoerinstallaties in gebouwen.

Profiteer ook van onze individuele oplossingen voor uw branche en laat u adviseren door onze experts in hal 9, stand D17. Wij verheugen ons op uw komst!

Meer informatie:

Welkomstvideo Hannover Messe 2014
Pilz op de Hannover Messe 2014

Tegoedbonnen Messe

Geen opmerkingen:

Een reactie posten