maandag 7 april 2014

Nieuwe producten op de Hannover Messe

Op de Hannover Messe 2014 (Duitsland) presenteren wij u de optimale automatiseringsoplossing voor uw machine – compleet en eenvoudig!

Op de Hannover Messe presenteren wij u innovatieve producten en oplossingen die in vele branches voor zowel kleinere machines als voor grote, complexe installaties kunnen worden gebruikt. Pilz is de juiste partner voor complete automatisering – van sensoren en besturingstechniek tot en met aandrijftechniek, inclusief veiligheid en standaardtaken. Bij alle systemen staan een eenvoudige bediening, eenvoudig gebruik en een eenvoudige inbedrijfstelling centraal.


Veilige sensoren met een functioneel ontwerp

Op het gebied van sensoren kunt u onder meer nieuwe varianten van de veilige heksystemen PSENsgate verwachten. Deze beschikken over een groot aantal optioneel te integreren bedieningselementen alsmede een noodstopfunctie. Bovendien presenteren wij u de bedrijfsmoduskeuzeschakelaar PITmode met een functioneel nieuw ontwerp – met pictogrammen voor gereedschapsmachines, optimaal voor internationaal gebruik.

Innovaties op het gebied van de besturingstechniek
Als innovatie op het gebied van de besturingstechniek is binnen de familie PNOZcompact het nieuwe veiligheidsrelais PNOZ c2 voor de veilige bewaking van lichtschermen type 4 of van sensoren met OSSD-uitgangen volgens EN 61496-1 beschikbaar.  Bovendien beschikken de configureerbare besturingssystemen PNOZmulti 2 nu over nieuwe modulen met Motion Monitoring-functies. In het automatiseringssysteem PSS 4000 is bovendien met PAS LD (contactplan) een verdere PLC-programmeertaal voor veiligheid en automatisering beschikbaar.

Energie-efficiënte aandrijfoplossingen

Ook de presentatie van complete systemen op het gebied van de aandrijftechniek vormt een verder zwaartepunt. In dit geval worden twee verdere afmetingen gepresenteerd van de energie-efficiënte servomotoren PMCtendo SZ, die een aanvulling vormen op de productfamilie Pilz Motion Control. Nieuwe visualiseringssystemen PMI maken het aanbod compleet.

Nieuwsgierig? Bezoek ons dan van 7 tot 11 april 2014 op onze beursstand in hal 9, stand D17. Graag adviseren wij u over de afzonderlijke producten en oplossingen. Realiseer uw complete automatisering met Pilz – compleet en eenvoudig!

Meer informatie:

Pilz op de Hannover Messe
Producthighlights en beursvideo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten