maandag 7 april 2014

Countdown tot de Hannover Messe 2014

Onder het motto "Automatisering: volledig en eenvoudig" presenteert Pilz zichzelf op de Hannover Messe (in Duitsland). Wees erbij!

Van 7-11 april staan er weer actuele trendthema's in het centrum van 's-werelds belangrijkste industriebeurs. Als impulsgever voor investeringen in techniek en automatisering brengt de Hannover Messe op een totaal van 7 internationaal toonaangevende vakbeurzen de belangrijkste technologiegebieden onder de wereldwijde aandacht. Pilz bevindt zich op de toonaangevende vakbeurs Industrial Automation in hal 9, stand D17. Wees erbij!


Nederland – partnerland van de Hannover Messe

Partnerland van de Hannover Messe dit jaar is Nederland. Onder het motto "Global Challenges. Smart Solutions" zal Nederland baanbrekende oplossingen voor de industriële uitdagingen van de toekomst laten zien.

Pilz is al 24 jaar in het hart van Nederland vertegenwoordigd via een eigen dochteronderneming in Vianen. De experts van Pilz Nederland zullen op onze stand aanwezig zijn. Zij zullen de Nederlandse bezoekers daar te woord staan.

Live-verslag van de Hannover Messe

Informatie over onze nieuwe producten en achtergrondinformatie over de Hannover Messe 2014 is te vinden op onze beurssite en in onze sociale media-kanalen. We zullen hier ook live verslag doen van de Messe.

Gratis toegangscoupons

Als u nog niet in het bezit bent van een toegangskaart, ontvangt u van Pilz een gratis toegangscoupon voor de Messe. U registreert zich door op de onderstaande link "Toegangscoupon Messe" te klikken.

Meer informatie:

Pilz op de Hannover Messe 2014

Toegangscoupon Messe

Sociale media-kanalen van Pilz

Geen opmerkingen:

Een reactie posten