donderdag 29 januari 2015

Lasinstallatie veilig geautomatiseerd

Pilz-totaaloplossing bestaande uit sensoren, besturingstechniek, actuatoren en visualisering automatiseert lasinstallatie - eenvoudig en veilig!
Maximale precisie bij het lassen bij maximale veiligheid - dit was de eis van Kennametal Stellite. De totaaloplossing van Pilz zorgt bij de expert op het gebied van lasinstallaties niet alleen voor veilige automatisering, maar maakt dankzij intelligente visualisering ook het lassen van complexe contouren mogelijk.


Complete automatiseringsconcepten
Hoogwaardige lasresultaten zijn gebaseerd op sterke automatiseringsconcepten. Als totaalaanbieder voor veilige automatisering kon Pilz het beste aan de hoge eisen van Kennametal voldoen. Pilz bood Kennametal uitgebreide ondersteuning, van het uitvoeren van de risicobeoordeling en het kiezen en programmeren van de systemen en componenten tot en met de inbedrijfstelling van de machine.


Samenspel van veiligheid en automatisering
Bij Kennametal wordt een totaaloplossing voor veiligheid en automatisering van Pilz gebruikt. Het Motion Control-besturingssysteem PMCprimo DriveP vormt in combinatie met het besturingssysteem PSSuniversal multi de basis van de automatiseringsoplossing. Hierdoor wordenalle veiligheids- en besturingsprocessen van de machine veilig bewaakt. De bedienterminal PMI 5 garandeert een snelle en uniforme diagnose en visualisering.


Meer informatie:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten