donderdag 29 januari 2015

Smallere uitvoering: Gecodeerde veiligheidsschakelaars PSENcode

Veiligheidsschakelaar PSENcode nu ook verkrijgbaar in smalle uitvoering - ideaal voor de montage op deuren, afschermkappen of kleppen.
De gecodeerde veiligheidsschakelaars PSENcode zijn zowel bedoeld voor de standbewaking van scheidende hekinstallaties als voor de positiebewaking. De PSENcode-familie is uitgebreid met een nieuwe variant in een smallere uitvoering. Deze wordt in vergelijking met de compacte uitvoering gekenmerkt door een zeer platte behuizing (13 mm hoogte) bij dezelfde breedte.
 

Maximale manipulatiebeveiliging voor de meest uiteenlopende toepassingen

De gecodeerde veiligheidsschakelaars PSENcode bieden dankzij RFID-transpondertechnologie maximale manipulatiebeveiliging in de kleinste ruimte. Bovendien kan het nieuwe lid van de PSENcode-familie in tot wel vier bedienings- en benaderingsrichtingen en op telkens twee verschillende schakelafstanden op deuren, afschermkappen of kleppen worden gemonteerd. Dankzij deze veelzijdigheid biedt PSENcode de constructeur een grote mate van vrijheid bij het ontwerpen van machines. Zo kunnen ook toepassingen worden gerealiseerd die tot nu toe alleen met magnetische veiligheidsschakelaars mogelijk waren.

 

Uw voordelen in één oogopslag:

  • maximale manipulatiebeveiliging dankzij RFID-transpondertechnologie
  • veelzijdige montage op deuren, afschermkappen of kleppen
  • tot wel vier bedienings- en benaderingsrichtingen en telkens twee verschillende schakelafstanden
  • voldoet aan de eisen van de nieuwe EN ISO 14119
  • te gebruiken tot en met de hoogste veiligheidscategorie PL e

Meer informatie:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten