maandag 19 mei 2014

Terugblik Hannover Messe 2014

Pilz blikt in een beursfilm en een fotogalerie terug op een succesvolle beurs. Overtuig uzelf!

Van 7 t/m 11 april 2014 vond in Hannover de grootste industriebeurs ter wereld plaats. Pilz bedankt u voor een succesvolle deelname aan de beurs - met een fotogalerie en een film van de beurs. Bekijk ze meteen!

Pilz-stand onder het motto "Automatisering: compleet en eenvoudig!"In overeenstemming met ons motto van dit jaar "Automatisering: compleet en eenvoudig!" presenteerden wij in Hannover voornamelijk branche-oplossingenservices en nieuwe producten voor de optimale automatiseringsoplossing bestaande uit sensoren, besturings- en aandrijftechniek inclusief software van de planning tot en met de diagnose.



Metropolitan Solutions: veiligheidsoplossingen in stedelijke infrastructurenMet oplossingen voor de verpakkings- en gereedschapsmachine-industrie sprak Pilz vooral bezoekers uit de klassieke machinebouw aan. Verder werd in een eigen sectie over het thema Metropolitan Solutions getoond hoe beproefde veiligheidsoplossingen ook in stedelijke infrastructuren kunnen worden gebruikt. Dat dit een groot succes was, blijkt wel uit de positieve reacties van de bezoekers.

Bekijk meteen de film en de fotogalerie!


Meer informatie:
Beursfilm en foto's

Geen opmerkingen:

Een reactie posten