maandag 19 mei 2014

Met CMSE® wereldwijd op één kennisniveau

Maak CMSE® - Certified Machinery Safety Expert - wereldwijd de standaardkwalificatie in uw bedrijf.

CMSE® is een internationaal erkende kwalificatie op het gebied van machineveiligheid. Ze is gecertificeerd door TÜV Nord, een certificeringsinstantie die wereldwijd in ruim 70 landen vertegenwoordigd is. De kwalificatie tot CMSE® - Certified Machinery Safety Expert dekt alle relevante thema's op het gebied van machineveiligheid: van de wetgeving en normen tot en met de toepassing van functionele veiligheidsprincipes. Projectvoorbeelden uit de praktijk vullen vanaf het begin het theoretische gedeelte van de training aan.

CMSE®: internationaal uniform en toch op maat
CMSE® biedt internationale bedrijven de unieke mogelijkheid om deze kwalificatie wereldwijd als standaard voor medewerkers op het gebied van machineveiligheid in te voeren. Zo wordt een uniform, hoog deskundigheidsniveau binnen het bedrijf gegarandeerd.

Uw sleutel tot succes: intern vakkennis opbouwen
Profiteer van deze gecertificeerde kwalificatie en bouw intern vakkennis over alle veiligheidsaspecten van machines en installaties op. Wij organiseren voor uw bedrijf graag bijeenkomsten voor de kwalificatie tot CMSE®. Bovendien worden wereldwijd regelmatig cursussen gegeven.

Meer informatie en datums:
CMSE-website  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten