dinsdag 18 maart 2014

Automatiseringsoplossingen: compleet en eenvoudig

Kom met de beursvideo in de stemming voor de Hannover Messe 2014! Hier staan u oplossingen voor de complete automatisering te wachten.
Op de Hannover Messe - beurs "Industrial Automation" (in Duitsland) adviseren onze experts u over de totaaloplossingen van Pilz. Kom van 7 t/m 11 april 2014 alles te weten over onze oplossingen voor de complete automatisering en kom met onze beursvideo alvast in de stemming voor de highlights van de beurs.


Meer dan componenten - complete oplossingen voor veiligheid en automatisering

Pilz heeft oplossingen van de sensoren en de besturingstechniek tot en met de aandrijftechniek in het assortiment. Eenvoud speelt daarbij bij alle componenten en systemen een belangrijke rol: eenvoudige inbedrijfstelling, eenvoudig gebruik en eenvoudige diagnose!

Verschillende automatiseringsoplossingen voor kleine, eenvoudige machines tot en met grote, aaneengeschakelde machines en installaties bieden de hoogste flexibiliteit. Of u nu uw veiligheid wilt standaardiseren, veiligheid en automatisering in een periferie wilt realiseren of op zoek bent naar de oplossing voor de complete automatisering.

Ons extraatje voor u
Op de Hannover Messe kunt u zich bij onze geautomatiseerde voetbaltafel overtuigen van het perfecte samenspel van sensoren, besturingstechniek en aandrijftechniek. Neem het op tegen het geautomatiseerde team en win mooie prijzen!

Wij verheugen ons op uw bezoek aan de stand van Pilz in hal 9, stand D17!

Meer informatie:

Pilz op de Hannover Messe
Highlights in de beursvideo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten