dinsdag 30 oktober 2012

Configureerbaar besturingssysteem PNOZmulti 2

De ontwikkeling gaat verder: nieuwe generatie PNOZmulti beschikbaar.

De basismodule PNOZ m B0 is de nieuwste aanwinst in de PNOZmulti-familie.Het configureerbare veiligheidssysteem PNOZmulti is multifunctioneel, vrij configureerbaar en op maat gesneden voor veel gebieden van de installatie- en machinebouw. Veiligheidsfuncties zoals noodstop, hekbewaking, lichtschermen en vele andere worden veilig bewaakt. Met de softwaretool PNOZmulti Configurator beschikt u direct op de pc over alle benodigde veiligheidsfuncties. Ook de keuze van de uitbreidingsmodules kan heel eenvoudig via de PNOZ multi-configurator; de modules kunnen daar worden geconfigureerd. Op die manier bent u minder tijd kwijt aan engineering en kunt u sneller de markt op.

Nieuwe basismodule PNOZ m B0 met E/A uitbreidingsmodule
Gloednieuw voor uw toepassing zijn de basismodule PNOZ m B0 en in de eerste instantie, de I / O-uitbreidingsmodule PNOZ m EF 8DI4DO beschikbaar. Andere uitbreidingsmodules zijn gepland.

Ruimtebesparend en met verlicht display
De basismodule PNOZ m B0 spaart met zijn geringe breedte van slechts 45 mm ruimte in de schakelkast uit. Bovendien is het apparaat voorzien van een verlicht display, wat een snelle diagnose en snelle ingebruikname mogelijk is. Met de uitbreiding met maximaal 2 I/O-modules komen in totaal 16 ingangen en 8 halfgeleideruitgangen beschikbaar.

Wereldwijde veiligheidsstandaard voor alle machinetypen
U loopt geen enkel risico met het gebruik van de PNOZmulti-basismodule PNOZ m B0 - de wereldwijde veiligheidsstandaard voor alle machinetypen. Van welke standaardbesturing u ook gebruikmaakt, voor uw veiligheidsoplossing, die eenvoudig kan worden aangepast aan wisselende behoeften, kunt u steeds terecht op een en hetzelfde adres.

Uw voordelen in een oogopslag:
  • Een kortere "Time to market" configureerbare ingangen en uitgangen met de softwaretool PNOZmulti Configurator
  • Geschikt voor toepassingen tot en met SIL CL 3 en PL e
  • Eenvoudige diagnose door verlicht display met individuele klantteksten
  • PVIS-ondersteuning
Meer informatie:
Configureerbaar besturingssysteem PNOZmulti

Geen opmerkingen:

Een reactie posten