woensdag 6 maart 2019


Product van de maand maart -  

Pilz configureerbare besturingssystemen volop in ontwikkeling

 
De configureerbare besturingssystemen PNOZmulti 2 van Pilz hebben veel functies en zijn flexibel inzetbaar. U kunt de besturingssystemen inzetten voor het realiseren van meerdere veiligheidsfuncties op uw machine of installatie.

 
Nieuwe uitbreidingsmodulen

De productfamilie is nu uitgebreid met twee veilige modulen. Deze modulen kunnen zowel op de basismodulen PNOZ m B0 en PNOZ m B1 worden aangesloten. De veilige tweepolige halfgeleideruitgangsmodule PNOZ m EF 8DI2DOT is uitermate geschikt voor de bewaking van mechanische persen. Op de veilige analoge ingangsmodule PNOZ m EF 4AI kunnen ingangen van meetomvormers of sensoren met gestandaardiseerde stroomsignalen worden aangesloten. Druk, temperatuur, vulniveau en afstand, kunnen hierdoor betrouwbaar worden geregistreerd.

Configuratie – nu ook offline simuleren

De configuratie vindt zoals gebruikelijk plaats met de softwaretool PNOZmulti Configurator. Een nieuwe feature in de tool is dat u vanaf versie 10.9 uw geconfigureerde gebruikersprogramma met de functie "Simulatie" al vóór de inbedrijfstelling kunt testen. Deze simulatie biedt u een flinke besparing bij het ontwerpen en u kunt complexe logica gemakkelijk verifiëren. Een comfortabel hulpmiddel om eventuele fouten vroegtijdig te herkennen, te analyseren en te verhelpen!

 
Online bestellen

Bestel uw veiligheidsrelais PNOZmulti 2 basismodule snel en eenvoudig online in de Pilz E-Shop via productnummer 772100 op www.pilz.nl. De basislicentie voor de configuratietool bestelt u eenvoudig via productnummer 773010B.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 



 

 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten