woensdag 27 maart 2019

Alle innovatieve veiligheidsoplossingen op een rijtje
Pilz laat in webinar top 10 vernieuwende producten en features zien


Vianen, 27 maart 2019 – De top 10 van de meest innovatieve veiligheidsoplossingen van Pilz worden op woensdag 3 april van 12.30 tot 13.15 gepresenteerd tijdens een online seminar. In het webinar krijgen deelnemers een duidelijke overzicht van innovaties en nieuwe producten en features.

Inhoud
Als betrouwbare partner in veiligheid en industriële automatisering, zoekt Pilz altijd naar nieuwe producten en verbeteringen van bestaande oplossingen voor haar huidige en toekomstige klanten. De top 10 laat een overzicht van deze oplossingen zien en geeft duidelijk uitleg van toepassingen daarvan. Zo komen bijvoorbeeld de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van diagnose en visualiseringssystemen, hekschakelaars, noodstops op maat, veilige magneetschakelaars en andere toepassingen voorbij.

Nieuwe introductie
Tijdens het webinar introduceert Pilz in de rol van ‘systeem integrator’ ook een nieuw veilig detectiesysteem. Het LBK systeem van InExpect werkt op basis van radar en registreert bewegingen. Het heeft hierdoor ten opzichte van conventionele systemen zoals laser scanners, matten en lichtschermen een veel hogere beschikbaarheid. Vocht, rook, stof, spanen en wisselende lichtomstandigheden hebben aanzienlijk minder tot geen invloed.

Toegankelijk
Pilz Nederland stelt het webinar open voor alle geïnteresseerden. De tour langs de laatste ontwikkelingen in veiligheidsoplossingen duurt 45 minuten en heeft een interactief karakter. Vragen worden door een moderator live beantwoord. Welke oplossing is het beste voor uw applicatie? Wat kan Pilz op het gebied van veiligheid in industriële automatisering betekenen? Inschrijven voor het gratis seminar op woensdag 3 april a.s. van 12.30 – 13.15 uur is mogelijk via deze link https://www.onlineseminar.nl/pilz/webinar/25778/pilz-top-10-innovatieve-veiligheidsoplossingen/#watch-player

Geen opmerkingen:

Een reactie posten