donderdag 4 augustus 2016

Bent u klaar voor Industrie 4.0?

Wij maken u klaar voor de intelligente productie van morgen!

Industrie 4.0 is meer dan een toekomstvisie. De intelligente netwerkvorming is een grote kans voor de industrie. Door een flexibele productie benut u uw installaties optimaal. Maak geïndividualiseerde producten tegen de kosten van massaproductie en verhoog de productiviteit van uw installatie! Er zijn maar weinig bedrijven die Industrie 4.0 bij hun eigen productie gebruiken. Wij willen u het potentieel van Industrie 4.0 laten zien!


Pilz geeft actief mede vorm aan Industrie 4.0

Pilz doet mee aan het technologie-initiatief SmartFactoryKL, de fabriek van de toekomst. Samen ontwikkelen wij nieuwe concepten, standaarden en oplossingen voor de uiterst flexibele automatiseringstechniek. Profiteer van de gezamenlijk verworven kennis en de flexibele, individuele en veilige automatiseringsprocessen!


Meer flexibiliteit door modulaire installaties
De modulaire installatiebouw wordt al meerdere jaren gezien als een sleutel tot meer flexibiliteit in de productie. Pilz bouwde voor de Hannover Messe 2016 een fabriek van de toekomst. De installatie geeft een beeld van de communicatie van verdeelde automatiseringssystemen in samenspel met actuatoren en sensoren. Het Industrie 4.0-compatibele automatiseringssysteem PSS 4000 coördineert hierbij het proces van alle gekoppelde componenten voor veiligheid en automatisering: van de engineering tot en met de visualisering.
Met onze oplossingen kunnen complexe machines en installaties met ingewikkelde functies, zoals ze bijvoorbeeld bij digitaal gekoppelde systemen nodig zijn, eenvoudig worden weergegeven. Wilt u weten hoe dit eruit ziet? Bekijk dan onze uitlegvideo over de Smart Factory!

Meer informatie:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten