dinsdag 1 maart 2016

Communiceren en verbinden met het automatiseringssysteem PSS 4000

In de huidige tutorial ervaart u welke veldbus- en Ethernet-poorten er in PAS4000 beschikbaar zijn en hoe u deze configureert.

De tutorials van de Pilz-experts bieden informatie uit de eerste hand over de verschillende editors, over het ontwerp, de programmering en over de inbedrijfstelling en werking van het automatiseringssysteem PSS 4000. U krijgt een overzicht van alle relevante functies alsmede waardevolle knowhow. De huidige video's gaan over de beschikbaarheid en configuratie van veldbus- en Ethernet-poorten.

Configureren en verbinden met PAS4000
In het automatiseringssysteem PSS 4000 zijn Ethernet- en veldbus-communicatiepoorten voor veilige en niet-veilige communicatie beschikbaar. Via Modbus TCP, Raw TCP, Raw UDP en Ethernet IP kunnen de PSSuniversal I/O-modulen met externe, hogere besturingen communiceren. De Ethernet-communicatiepoorten kunnen op het softwareplatform PAS4000 via deIP-verbindingseditor worden geconfigureerd. Bovendien staan de veldbussystemen ProfiNET enPROFIBUS alsmede het veilige veldbussysteem PROFIBUS PROFIsafe tot uw beschikking.

Tutorials voor uw automatiseringsproject
Het automatiseringssysteem PSS 4000 en het bijbehorende softwareplatform PAS4000 maken veilige automatisering mogelijk en bevatten een groot aantal functies voor uw projecten. Zeventien tutorials met de focus op PAS4000 maken de omgang met software en hardware makkelijker voor u en maken zo een snellere inbedrijfstelling mogelijk. Bespaar eenvoudig tijd bij de engineering door het automatiseringssysteem PSS 4000 nog beter te leren kennen.

Meer informatie:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten