donderdag 14 januari 2016

Configureerbare besturingssystemen PNOZmulti 2 – nieuwe basismodule PNOZ m B1

Exacte afstemming van de besturingsopbouw op uw toepassing - lees nu meer over onze nieuwste producthighlight uit de productfamilie PNOZmulti 2!

PNOZmulti 2 is een open, configureerbaar besturingssysteem dat onafhankelijk van de hogere installatiebesturing flexibel en in vele branches wordt toegepast. De nieuwe basismodule PNOZ m B1 beschikt over enkele interessante vernieuwingen - laat u nu informeren zodat ook u hiervan kun profiteren voor uw installatie!


Waarom PNOZ m B1? Dit zijn de innovaties!

Voor het eerst zijn er geen in- en uitgangen op het apparaat aanwezig. Een fijnere granulariteit door de toepassing van de beschikbare uitbreidingsmodulen zorgt voor een exacte afstemming van de besturingsopbouw op de toepassing. U als gebruiker betaalt alleen dat wat u echt nodig hebt.
PNOZ m B1 is vanaf versie 10 van de softwaretool PNOZmulti Configurator toepasbaar. Met PNOZ m B1 zijn aanzienlijk grotere projecten met maximaal 1024  verbindingslijnen mogelijk. Op het nieuwe opslagmedium, de USB-stick, kunnen meerdere projecten worden opgeslagen. Twee geïntegreerde Ethernet-poorten besparen kosten, omdat er geen ETH-uitbreidingsmodule hoeft te worden aangesloten. Een verlicht display zorgt voor een comfortabele diagnose.

Uw voordelen in één oogopslag:
  • Grotere projecten: maximaal 1.024 verbindingslijnen met PNOZ m B1 vanaf de nieuwe PNOZmulti Configurator versie 10
  • Kosten op maat: exacte afstemming op toepassing door gebruik van uitbreidingsmodulen, geen in- en uitgangen op de basismodule
  • Korte stilstandstijden en hoge beschikbaarheid van installaties: geïntegreerde Ethernet-poorten en aansluiting op alle gangbare veldbussystemen via overeenkomstige modulen
  • Comfortabele diagnose: verlicht display
  • Flexibel inzetbaar: er kunnen meerdere projecten op de USB-stick worden opgeslagen
  • Maximale veiligheid: al naargelang de toepassing tot en met PL e en SIL CL 3

U neemt het zekere voor het onzekere met het gebruik van de configureerbare besturingssystemen PNOZmulti 2 – de wereldwijde veiligheidsstandaard voor alle machinetypes. Lees nu meer over onze nieuwste PNOZmulti 2 productfamilie!

Meer informatie:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten