maandag 10 februari 2014

Procesrisico's herkennen en uitschakelen

Pilz garandeert dat uw machines conform ATEX, IECEx en andere internationale normen zijn.

Fabrikanten en exploitanten van machines kiezen in het kader van machineveiligheid bij het implementeren van maatregelen voor risicoreductie voor vast gedefinieerde stappen. Hierdoor kunnen fabrikanten de certificering van de conformiteit met de Machinerichtlijn en andere normen verkrijgen.

Machineveiligheid in de levensmiddelen- en farmaceutische industrie
Het exploiteren van machines voor de productie van levensmiddelen of geneesmiddelen kan leiden tot risico's die door het productieproces worden veroorzaakt. Procesrisico's ontstaan als bijv. additieven voor producten worden vermengd, gegranuleerd, verhit of afgekoeld. Deze risico's wordt veroorzaakt door het samenvallen van verschillende gebeurtenissen die tot fysieke of chemische kettingreacties leiden. Bij de implementatie kunnen middels een zorgvuldige planning de hieraan verbonden risico's aanzienlijk worden gereduceerd en tijd en geld worden bespaard.

Kies bij oplossingen voor een uitgebreide conformiteit voor Pilz!
Als mondiale aanbieder van oplossingen biedt Pilz internationale ondernemingen een gestructureerde methode waarmee niet alleen tijd en geld worden bespaard, maar waarmee klanten ook worden voorzien van machines die conform ATEX, IECEx en andere internationale normen zijn.

Meer informatie:

Machineveiligheid in de farmaceutische industrie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten