donderdag 19 september 2013

Up-to-date geïnformeerd over de sps ipc drives 2013

In november neemt Pilz als exposant deel aan de sps ipc drives in Nürnberg. Reserveer nu al uw gratis entreebon.

Van 26 tot 28 november 2013 komen op de sps ipc drives, Europa's toonaangevende vakbeurs voor elektrische automatisering, de experts uit de automatiseringswereld samen. Onder het motto "Compleet & Eenvoudig: sensoren, besturingstechniek, aandrijftechniek" verwelkomen wij u hartelijk op onze stand in hal 9.

Pilz - Uw aanbieder van standaard- en veiligheidsoplossingen

Pilz biedt een universeel portfolio aan sensoren, besturingen en aandrijvingen inclusief diagnose en visualisering. U krijgt een complete oplossing van één leverancier, ongeacht of het gaat om de constructie van een nieuwe machine, uitbreiding of retrofit. Compleet betekent dat de Pilz oplossingen zijn afgestemd op zowel veilige als op standaardbesturingsfuncties. Verder kunnen onze producten in elke toepassingsomgeving worden geïmplementeerd, d.w.z. dat ze ook geschikt zijn voor communicatie en de aansluiting op alle gangbare veldbussystemen.

Actuele informatie en entreebonnen on line
De belangrijkste informatie omtrent onze beursstand vindt u vanaf nu on line op onze beurspagina over de sps ipc drives 2013. Hier treft u continu geactualiseerde informatie aan en leest u ook hoe u uw persoonlijke, gratis beursticket kunt aanvragen.

Wij kijken naar u uit!

Meer informatie en entreebonnen:

Pilz op de sps ipc drives
Entreebonnen voor de sps ipc drives aanvragen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten