donderdag 13 september 2012

Nieuwe beschermingsgraad voor opto-elektronische veiligheidsvoorzieningen

Pilz-lichtschermen kunnen vanaf nu bij hoge eisen aan hygiëne worden toegepast.
 
Pilz-lichtschermen met beschermingsgraad IP67 en IP69KVanaf nu zijn Pilz-veiligheidsbehuizingen met beschermingsgraad IP67 en IP69K verkrijgbaar voor lichtschermen in alle lengten: de nieuwe veiligheidsbehuizingen voor lichtschermen PSENopt zijn bij uitstek geschikt wanneer personen actief in het productieproces ingrijpen en behalve de veiligheid van de bediener ook hoge eisen aan hygiëne noodzakelijk zijn. Hierdoor zijn ze ideaal voor gebruik op bijv. het gebied van Food & Beverage.  

Ook bestand tegen extreme omstandigheden
Veiligheidsbehuizingen voor lichtschermen zijn de juiste keuze wanneer uw machine onder hoge druk of met speciale middelen moet worden gereinigd – zij het in de chemische industrie, de levensmiddelen- of farmaceutische industrie. Lichtschermen met veiligheidsbehuizingen van Pilz kunnen worden toegepast in zowel omgevingen met condensatie of vochtigheid als bij hoge temperaturen . Vanwege de hoge chemische bestendigheid van het buitenmateriaal en de aansluitkabels overtuigen ze door een lange levensduur.

Uw voordelen met veiligheidsbehuizingen voor lichtschermen PSENopt:
  • beschermingsgraad IP 67, IP 69K: geschikt voor omgevingen met een hoge vochtigheid, bij hoge eisen aan hygiëne alsmede voor hogedrukreiniging
  • hoge chemische bestendigheid van buitenmateriaal en aansluitkabels
  • snelle montage en positionering met draaibare montagehoeken
Verhoog nu de efficiency en beschikbaarheid van uw installaties en verbeter tegelijk de ergonomie van afzonderlijke werkplekken met lichtgordijnen en lichtschermen!

Meer informatie:

veiligheidsbehuizingen met beschermingsgraad IP67 en IP69K voor lichtschermen

Opto-elektronische veiligheidsvoorzieningen PSENopt

Geen opmerkingen:

Een reactie posten