dinsdag 11 september 2012

1e paal voor nieuw pand Pilz Nederland

Pilz Nederland, de specialist in veiligheid, heeft aan de Havenweg 22 in Vianen de 1e paal geslagen voor de bouw van haar nieuwe kantoorpand.  

Het was een feestelijke gebeurtenis dat Pilz met het gehele personeel heeft gedeeld. De 1e paal werd op vrijdag 7 september om 13.00 uur geslagen door Jan Tournois, directeur van Pilz Nederland.

Nadat de medewerkers een geluksboodschap op de paal hadden geschreven,  werd  -met veel gestamp-  de paal de grond in geheid. Projectenbureau F5 uit IJsselstein draagt zorg voor de bouw van dit representatieve pand.

Pilz bouwt aan haar toekomst en groeit verder …

In vergelijking met de voormalige vestiging heeft Pilz  straks de beschikking over aanzienlijk meer kantoorruimte (een verdubbeling in oppervlak), een representatieve showroom  op de begane grond en een ruime werkplaats voor de engineerings-afdeling.

Er werken bij Pilz  35 medewerkers en voor hen is dit een belangrijke verbetering. Dit pand biedt Pilz de mogelijkheden die nodig zijn; een ruime showroom, magazijn, gecentraliseerd kantoor en voldoende ruimte voor het geven van cursussen, workshops en demonstraties. Nieuw is de 3D ruimte. Pilz wil hierin samen met haar  klanten in het ontwerpfase van de machine de gevaren in kaart brengen. Op een innovatieve, moderne en praktische aanpak.
De duurzame toepassingen in dit nieuwe gebouw en de mogelijkheden tot uitbreiding maken Pilz naar eigen zeggen klaar voor de toekomst. Het pand voldoet aan alle moderne eisen.
Ook is extra aandacht besteed aan het optimaliseren van de werkomstandigheden voor medewerkers. De recentste veiligheidseisen zijn aangehouden en de ergonomie is flink verbeterd. Ook de omstandigheden qua licht en geluid zijn optimaal uitgevoerd, door bijvoorbeeld veel ramen toe te passen in het ontwerp.
Pilz heeft dadelijk de mogelijkheden om haar relaties op een professionele aanpak op het gebied van industriële automatisering te bedienen waardoor de kwaliteit van de dienstverlening op een hoger niveau komt te liggen.
In het voorjaar van 2013 zal het pand feestelijk worden geopend. Dan krijgen klanten en leveranciers de mogelijkheid om het pand te komen bezichtigen.

Pilz is nu tijdelijk gevestigd op de Lange Dreef 13A - Vianen. Vanaf medio mei 2013 zijn ze weer terug op de Havenweg 22, 4131 NM Vianen. Tel.+ 31 347 320 477  www.pilz.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten