donderdag 13 september 2012

Automatiseringssysteem PSS 4000 FAST


De nieuwe "Fast Control Unit" in PSS 4000 is de eerste compacte I/O-module die een hoogperformante, veilige logische functie bevat.

Fast Control Unit - flexibel en snelDe nieuwe module in het automatiseringssysteem PSS 4000 beschikt over twaalf ingangen en vier uitgangen en zorgt voor het veilig doorschakelen van lokale veilige ingangen naar de uitgangen met minimaal tijdverlies (400 µs). Bovendien is het inlezen van extra korte en tijdkritische signalen mogelijk (impulsduur 650 µs).

Flexibel en vrij programmeerbaar - net zo snel als met een vaste bedrading

De functie van de nieuwe module wordt gekenmerkt door een hoge flexibiliteit en tegelijk maximale schakelsnelheid door de volledige toegang tot de I/O-signalen in het besturingsprogramma. Dankzij de lokale logische functie werkt deze module net zo snel als met een vaste bedrading. Bovendien houdt u meer ruimte over in de schakelkast dankzij de uiterst compacte uitvoering.

De Fast Control Unit in de praktijk

De module kan in het bijzonder worden ingezet bij snelle schakelingen of snelle ingangssignalen die b.v. voorkomen in de toepassingen van de omvormtechniek of bij andere snellopende processen, b.v. bij kabelbanen.

Meer informatie:
Automatiseringssysteem PSS 4000

Geen opmerkingen:

Een reactie posten