donderdag 18 september 2014

Veilige besturingstechniek voor de spoorwegsector

Op de InnoTrans 2014 in Berlijn presenteert Pilz zich als deskundige partner voor industriële veiligheidstechniek op spoorwegniveau.

Op de InnoTrans 2014 presenteert Pilz van 23 t/m 26 september 2014 veilige besturingstechniek voor de spoorwegsector. Als uw deskundige partner voor industriële veiligheidstechniek op spoorwegniveau heten wij u van harte welkom in Berlijn.

Speerpunten op de InnoTrans: spoorwegmodules PSS 4000-R
Bij ons optreden op de beurs InnoTrans ligt de focus op de R-modules in het automatiseringssysteem PSS 4000. Ze zijn zeer goed bestand tegen extreme temperaturen en mechanische belastingen en voldoen zo aan de speciale eisen in het spoorwegverkeer.

Met het automatiseringssysteem PSS 4000 kunnen gebruikers in de spoorwegsector hun investerings- en exploitatiekosten verlagen. Dankzij certificering helpen de R-modules de kosten bij de goedkeuring te reduceren. De R-modules kunnen in verschillende toepassingen tot en met veiligheidsintegriteitsniveau SIL 4 worden gebruikt.

In heel Europa in veel spoorwegtoepassingen in gebruik
Op de InnoTrans laten wij u graag zien waar PSS 4000 in de spoorwegsector al wordt toegepast. Dit automatiseringssysteem bewaakt bijvoorbeeld onbewaakte spoorwegovergangen of voert besturings- en communicatietaken langs het spoor uit. Met de gestandaardiseerde oplossingen van Pilz bent u onafhankelijk van propriëtaire branche-oplossingen – laat u op de InnoTrans ook over dit thema adviseren.

Wij verheugen ons op uw bezoek in hal 6.2, stand 511!

Meer informatie:
Pilz op de InnoTrans

Oplossingen voor de spoorwegtechniek

Geen opmerkingen:

Een reactie posten