donderdag 18 september 2014

Internationaal talenpakket voor PAS4000

Dankzij het internationale talenpakket van de software PAS4000 is het automatiseringssysteem PSS 4000 nu nog flexibeler in gebruik.

Bij grote automatiseringsprojecten zijn de gebruiksvriendelijkheid en een eenvoudig gebruik belangrijke punten. Vooral de software zal in het engineeringproces een belangrijke taak vervullen. Het softwareplatform PAS4000 van het automatiseringssysteem PSS 4000 beschikt over verschillende editors en bouwstenen. Deze kunnen zowel voor automatiserings- als voor veiligheidstaken gebruikt worden. Daarbij zijn de hulpmiddelen voor engineering, programmering, ingebruikneming en bedrijf nauw op elkaar afgestemd.

Software overtuigt door uitgebreid talenpakket
De menutaal, de helpmenu's, de installatie-assistent, het veiligheidshandboek en de systeembeschrijving zijn vanaf nu beschikbaar in acht verschillende talen. Naast Duits en Engels zijn nu ook Italiaans, Chinees, Spaans, Frans, Japans en Portugees beschikbaar. Het gebruik van de moedertaal vergemakkelijkt niet alleen de omgang met de software, maar versnelt het totale leerproces.

Editors maken een individuele programmering mogelijk

Ook binnen de programmeertalen is er een grote keuzevrijheid. Zo zijn er verschillende editors voor de PLC-programmering (volgens EN/IEC 61131-3) en voor het configureren van veiligheids- en automatiseringsfuncties beschikbaar:
  • programma-editor PASmulti
  • editor PAS IL (instructielijst)
  • editor PAS STL (gestructureerde tekst)
  • editor PAS LD (contactplan)
Hierdoor is het automatiseringssysteem PSS 4000 nu nog eenvoudiger en flexibeler in gebruik.Automatisering: compleet en eenvoudig!

Meer informatie:

Download PAS4000 1.9.2
PAS4000 1.9.2 Readme

Automatiseringssysteem PSS 4000 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten