donderdag 18 september 2014

Pilz op de WindEnergy 2014

Wij laten u zien hoe u windturbines veilig en efficiënt automatiseert.

Van 23 t/m 26 september is er met de WindEnergy Hamburg een nieuw internationaal uitwisselingsplatform voor de windindustrie. Pilz presenteert in hal A1, stand 518 schaalbare, veilige oplossingen voor windturbines. Verder geven wij informatie over ons serviceaanbod op weg naar de CE-markering.

Bewaking van het toerental van de rotor- en generatoras volgens de normen
Bescherm uw investeringen en uw medewerkers duurzaam door de veilige werking van uw windturbine. Op de WindEnergy Hamburg presenteren wij hiertoe o.a. de volgende speerpunten:
  •  automatiseringsoplossingen voor windturbines
  •  bescherming van turbines door het bewaken van kritische bedrijfswaarden
  •  toerentalbewaking volgens de normen tot PL d (en hoger)

Het productaanbod van Pilz voor de windenergie omvat het veilige toerentalbewakingsrelais PNOZ s30 voor de veilige bewaking van stilstand, toerental, draairichting en asbreuk voor de hoogste veiligheidseisen, de configureerbare besturingssystemen PNOZmulti en het automatiseringssysteem PSS 4000 met verschillende besturingsklassen, softwaretools en het realtime-Ethernet SafetyNET p. Daardoor biedt Pilz voor elke eis de passende oplossing.

Machineveiligheid - services voor windturbines 
Op de beursstand van Pilz adviseren wij u bovendien over de eisen aan de machineveiligheid van een windturbine en laten wij u zien hoe de wettelijke eisen van de machinerichtlijn met het oog op de veiligheidsrelevante functies rendabel kunnen worden gerealiseerd. Pilz ondersteunt u met services die speciaal op windturbines zijn afgestemd - van de risicobeoordeling tot en met de validering van de veiligheidsfuncties.
Wij verheugen ons op uw bezoek aan de WindEnergy Hamburg!

Meer informatie: 

Pilz op de WindEnergy Hamburg 
Oplossingen voor windturbines

Geen opmerkingen:

Een reactie posten