donderdag 30 juni 2016

Veilige aandrijfoplossingen – nu ook met PROFINET-interface

Nieuwe communicatieverbinding voor de servoversterkers PMCprotego D en PMCtendo DD5.

De servo-aandrijftechniek van Pilz staat open voor uw individuele oplossing: gebruik de servoversterkers naast andere veldbussystemen nu ook in PROFINET-netwerken. Profiteer van lage investeringskosten!

Servoversterker PMCprotego - Eenvoudige integratie in vrijwel elke automatiseringsomgeving
Daarbij wordt de interfacekaart voor vrijwel alle relevante veldbussystemen eenvoudig in het optieslot van de servoversterkers PMCprotego D gestoken. Krijg direct toegang tot alle versterkerfuncties. De koppeling van tussengelegen circuits met intelligente ballastschakeling maakt een optimale energiebalans mogelijk. In veel toepassingsgevallen, zo ook bij kritische assen, vallen externe remweerstanden weg.
Aandrijfoplossingen van Pilz zijn - onafhankelijk van de hogere operationele besturing - flexibel inzetbaar. Wij adviseren u graag persoonlijk van de risicobeoordeling en de uitvoering van de aandrijving tot en met de inbedrijfstelling.
De nieuwe PROFINET-interface voor de servoversterkers PMCprotego D en PMCtendo DD5 is te vinden in onze shop onder artikelnummer: 680150. Plaats de nieuwe uitbreidingskaart in de servoversterker PMCprotego of PMCtendo DD5.

Meer informatie:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten