donderdag 2 juni 2016

Highlights van de Hannover Messe 2016 - een terugblik

Kijk met ons via de film en foto's terug op een succesvolle Hannover Messe 2016!

Afgelopen week werd de Hannover Messe 2016, de grootste industriebeurs ter wereld, afgesloten. Onder het motto "Wij automatiseren. Veilig." presenteerde Pilz zich wederom met veel highlights uit de wereld van de automatisering aan het vakpubliek. Indien u ons niet persoonlijk kon bezoeken, willen wij u met onze film over de beurs en met een fotogalerie een terugblik bieden op een succesvolle beursweek in Hannover. Bekijk ze meteen!

Terugblik op de highlights van Pilz
In Hannover konden de bezoekers van de beursstand van Pilz zich niet alleen laten informeren over de nieuwste productinnovaties, maar konden ze aan de hand van live-demonstrateurs ook zien wat met de moderne automatiseringstechniek tegenwoordig allemaal al mogelijk is.

Bij de live gepresenteerde mens-robot-collaboratie interageerden de bezoekers zonder omheining met een robot. Centraal bij de beurspresentatie stond daarbij het omvangrijke dienstenaanbod van Pilz op het gebied van de robottechniek; van de procesanalyse en de risicobeoordeling tot en met de CE-markering.
Met Industrie 4.0 stond een verder toekomstgericht thema centraal. De bezoekers konden zich er aan de hand van een modeltoepassing van overtuigen hoe geïndividualiseerde producten snel, flexibel en kostenbesparend geheel in de zin van Industrie 4.0 kunnen worden vervaardigd. Als speciaal hoogtepunt vervaardigde de demonstrateur direct ter plaatse een individueel beursgeschenk. Bij deze toepassing werd de communicatie van verdeelde automatiseringssystemen in samenspel met actuatoren en sensoren gedemonstreerd. Hierbij coördineert het Industrie-4.0-compatibele automatiseringssysteem PSS 4000 het verloop van alle gekoppelde componenten.

Indrukken van de Hannover Messe 2016 in beeld en geluid
We zijn blij met de altijd positieve feedback van onze klanten en de vele interessante gesprekken op onze beursstand. Aan de hand van onze fotogalerie en de beursfilm krijgt u direct enkele indrukken van de Hannover Messe 2016 bij Pilz. Bekijk ze meteen!

Meer informatie:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten