maandag 4 april 2016

Zo programmeert u het automatiseringssysteem PSS 4000

In deze tutorial leert u de functies van de editors in PAS4000 kennen en krijgt u tips over het opbouwen van projecten.

Editors voor de PLC-programmering voor veiligheid en automatisering
De besturingen PSSuniversal PLC van het automatiseringssysteem PSS 4000 zijn programmeerbaar als geheugenprogrammeerbare besturingen volgens EN/IEC 61131-3 voor automatiserings- en veiligheidstaken. Met deze besturingen kunt u een groot aantal projecten op het gebied van veiligheid en automatisering realiseren.
Alle editors binnen het softwareplatform PAS4000 zijn door TÜV Süd als LVL (Limited Variability Languages) geclassificeerd. Daarmee is PAS4000 de eerste tool waarmee u ook PAS IL (instructielijst) en PAS STL (gestructureerde tekst) als LVL-taal kunt gebruiken. Zo voldoen de editors voor de PLC-programmering aan de eisen voor het maken van veiligheidsgerelateerde gebruikerssoftware. Een eenvoudige combinatie van de PLC-programmeertalen met de bouwsteengeoriënteerde programma-editor PASmulti is ook mogelijk.

Programmeren gemakkelijk gemaakt   
In deze tutorial ervaart u hoe u met de editors PAS IL, PAS STL en PAS LD de besturingen PSSuniversal PLC kunt programmeren. Onze experts demonstreren de basisfuncties van de editors en laten zien hoe u hiermee een project kunt opbouwen. Bovendien ontvangt u waardevolle tips en trucs waarmee u uw projecten eenvoudiger kunt realiseren.
Blijf op de hoogte en volg onze tutorials over de automatiseringssoftware PSS 4000. In de komende weken wordt de reeks vervolgd met meer video's, o.a. over de projectafsluiting, de licentiëring en de online help.

Meer informatie:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten