maandag 25 april 2016

Countdown tot de Hannover Messe 2016

Van 25 t/m 29 april 2016 presenteert Pilz zich op de Hannover Messe. Bezoek onze beursstand – onze experts adviseren u graag!

Zoals elk jaar staan er weer actuele trendthema's centraal op 's werelds belangrijkste industriebeurs. Zo komen op de Hannover Messe van dit jaar van 25 t/m 29 april 2016 alle kernthema's van de industriële waardeketen aan bod – van de afzonderlijke component tot en met de intelligente fabriek op één plaats.
Onder het motto "Wij automatiseren. Veilig." presenteert Pilz op de toonaangevende beurs Industrial Automation in hal 9 op stand D17 zijn branche-oplossingen, services en nieuwe producten voor veiligheid en automatisering. Maak vandaag nog een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek met onze experts!

Select USA! – De duidelijke boodschap van het partnerland 2016
Het partnerland van de Hannover Messe van dit jaar is de VS. Met de duidelijke boodschap “Select USA“ zal de grootste economische wereldmacht zich voor het eerst als partner van de grootste industriebeurs ter wereld presenteren. Aangezien de VS hun nationale industrie willen versterken, is het eerste optreden op de Hannover Messe geen toeval. Er wordt flink vaart gezet achter de automatisering en digitale netwerkkoppeling van machines en installaties.
Pilz is al meer dan 20 jaar met een dochteronderneming in de VS vertegenwoordigd. “Het partnerland van de Hannover Messe van dit jaar en inmiddels exportmarkt nummer 1 voor de Duitse machine- en installatiebouw is een belangrijke markt voor Pilz“, zegt Mike Beerman, directeur van de Amerikaanse dochteronderneming van Pilz. Deze dochteronderneming biedt niet alleen oplossingen, maar ook veel diensten op de Amerikaanse markt aan.

Live verslag van de Hannover Messe
Op onze beurspagina vindt u informatie over onze highlights en nieuws over de Hannover Messe 2016. U kunt ook via onze social-media-kanalen op de hoogte blijven. Hier zullen wij ook dit jaar weer live verslag doen van de beurs.

Gratis entreevouchers aanvragen
Als u nog niet in het bezit bent van een toegangskaart, ontvangt u van Pilz een gratis entreevoucher. U kunt zich registreren door op de onderstaande link “Beursvouchers“ te klikken.

Meer informatie:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten