maandag 25 april 2016

De CMSE®-Certified Machinery Safety Expert-Community is online

Word lid van een mondiale gemeenschap van veiligheidsexperts

De CMSE® Community is een mondiale gemeenschap van experts op het gebied van machineveiligheid. Naast de internationale uitwisseling van kennis krijgen leden van de online community vakinformatie van alle andere leden en krijgen ze toegang tot exclusieve en op de praktijk gerichte content.

Topvoordelen van de CMSE Community
  • Op thema's gebaseerde forums: Voor uitbreiding van vakkennis en wereldwijde verspreiding ervan onder alle CMSE's. Alle veiligheidsgerelateerde thema's kunnen met professionals onder elkaar worden besproken
  • Actueel nieuws: Altijd up-to-date met vakinhoudelijk en relevant nieuws. Geselecteerd uit talloze vakbronnen en gepubliceerd door onze interne CMSE-specialisten.
  • Exclusieve downloads: Whitepapers, informatie over richtlijnen, leidraden voor normen en interpretaties van technisch materiaal door experts – nuttige informatie voor het dagelijks werk.

Wilt u ook lid van de gemeenschap worden?
Elke CMSE® krijgt automatisch kosteloos toegang tot de Community. Nog geen CMSE®? Ga dan naar www.cmse.com en meld u direct aan voor een van de vele wereldwijd aangeboden gelegenheden voor kwalificatie.

Meer informatie:

CMSE-website

Geen opmerkingen:

Een reactie posten