maandag 4 april 2016

Hannover Messe 2016: omdat bij automatisering veiligheid op het spel staat.

Ervaar nu al wat u op onze beursstand in Hannover te wachten staat.

Ontmoet van 25 t/m 29 april 2016 onze experts op de Hannover Messe van dit jaar. Onder het motto “Wij automatiseren. Veilig.“ presenteren wij op de toonaangevende beurs “Industrial Automation“ weer branche-oplossingen, nieuwe producten en services op het gebied van aandrijf- en besturingstechniek en sensoren voor uw complete automatisering. Ontdek in onze korte video nu al welke highlights u op de stand van Pilz in Hannover te wachten staan!


Mens-robot-samenwerking. Maar natuurlijk!
Maak in Hannover van dichtbij mee hoe mens en robot veilig en nauw kunnen samenwerken. Op onze stand laten wij u aan de hand van een echte mens-robot-toepassing zien welke samenwerkingsmogelijkheden er nu al zonder scheidende afschermingen bestaan. Praat met onze experts en ervaar hoe wij u met onze producten en services kunnen ondersteunen bij de realisatie van uw robottoepassing.
 
Antwoorden op de automatisering van de toekomst. Industrie 4.0                                                                                                             
Naast het thema robotics stelt Pilz met Industrie 4.0 een ander thema van de toekomst centraal. Zo laten wij tijdens een live demonstratie zien hoe dankzij verdeelde intelligentie besturingstaken in een modulair opgebouwde installatie efficiënt en gebruiksvriendelijk kunnen worden uitgevoerd.
Als lid van het onderzoeksplatform SmartFactory KL zijn wij ook dit jaar weer mede-exposant in hal 8, stand D20. Hier op de stand van de SmartFactory KL laten wij u onze samen met de partners ontwikkelde productielijn zien, die de praktische toepassing van belangrijke aspecten van Industrie 4.0 verduidelijkt.
 
Met video, website en social media altijd op de hoogte
Wilt u meer weten? Bekijk dan nu onze video over de highlights op onze beursstand. Ook een bezoek aan onze website over de Hannover Messe 2016 is de moeite waard: hier hebben wij alle belangrijke informatie voor u op een rijtje gezet. Verder kunt u hier uw persoonlijke beursticket bestellen en meteen een afspraak met onze experts maken.
Wij verheugen ons op uw bezoek in Hannover in hal 9, stand D17!

Meer informatie:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten