maandag 16 maart 2015

Word in 2015 Certified Machinery Safety Expert!

Met de wereldwijd erkende kwalificatie CMSE® wordt u een expert op het gebied van machineveiligheid in uw bedrijf.
CMSE® - Certified Machinery Safety Expert is een wereldwijd erkende kwalificatie op het gebied van machineveiligheid. CMSE® houdt zich bezig met complexe technische vraagstukken ten aanzien van de veiligheid van machines en verschaft omvangrijke kennis van de complete levenscyclus van machines - van de wetgeving en normen tot en met de toepassing van functionele veiligheidsprincipes. Verder is CMSE® door TÜV NORD gecertificeerd. Meer informatie over de inhoud, data en locaties van de kwalificatie vindt u op www.cmse.com.

CMSE® - een unieke kwalificatie

Onze CMSE®-trainers beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van machineveiligheid. De inhoud wordt aan de hand van projectvoorbeelden uit de praktijk overgedragen om de deelnemers naast de theorie ook het begrip voor de praktische verbanden bij te brengen.

CMSE® is in de eerste plaats bedoeld voor machinebouwers, constructeurs, project- en veiligheidsingenieurs uit de automatiseringstechniek, vakmensen op het gebied van arbeidsveiligheid, onderhoudsmonteurs en economisch ingenieurs.

Profiteer van de kwalificatie CMSE®

Met de kwalificatie CMSE® kunt u
  • de eisen van alle relevante voorschriften en normen ten aanzien van machineveiligheid toepassen en deze op de constructie, het onderhoud en de werking van machines overdragen.
  • projecten van de risicobeoordeling tot en met de systeemintegratie leiden.
  • functionele veiligheidssystemen volgens EN ISO 13849-1 bouwen.
  • in uw bedrijf een erkend expert op het gebied van machineveiligheid worden.
Na het behalen van het eindexamen ontvangt u het internationale TÜV Nord-certificaat. TÜV Nord is een internationale certificeringsinstantie die wereldwijd in meer dan 70 landen vertegenwoordigd is.

CMSE® data en locaties 2015

De cursussen voor de kwalificatie vinden doorlopend en in veel landen plaats. Wij organiseren echter ook wereldwijd in-house CMSE®-trainingen voor u en uw medewerkers. Uw contactpersoon en de contactgegevens staan op de CMSE®-website.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten