maandag 9 maart 2015

Industriële automatiseringsoplossingen van Pilz

Lean én veilig

Het innovatieve karakter van de Pilz onderneming en de groeiende vraag en behoefte uit de markt, heeft ervoor gezorgd dat Pilz thuis is in totale industriële automatiseringsoplossingen. Een speciaal team van deskundigen, waaronder een uitgebreide engineeringstak, neemt klanten mee in het optimaliseren van hun productieprocessen. Pilz houdt hierbij altijd het menselijke, ecologische, technische en natuurlijk economische aspect in het oog. Op een efficiënte wijze kan Pilz helpen meer rendement te halen uit productieprocessen. Uiteraard met de veiligheidsgedachte in acht genomen.



Een andere kijk..



Het denken in termen van industriële automatiseringsoplossingen betekent dat veiligheid onderdeel is van het proces en eenvoudig, maar vooral ook efficiënt moet zijn. Een benaderingswijze die hier goed op aansluit is het Lean Safe® concept van Pilz. Een voorbeeld hiervan is SafetyEYE: Een 3D-camera voor ‘hekloze’ machinebewaking die Pilz enkele jaren geleden op de markt bracht. Het SafetyEYE-systeem definieert softwarematig (on)veilige zones rond een machine en bewaakt die met behulp van 3D-camerabeelden. Het hek, vaak een sta-in-de-weg, bijvoorbeeld in de food-industrie, waar machines regelmatig worden gereinigd, is daarmee overbodig geworden. De reiniging kan dan sneller en efficiënter geschieden en zo maakt het SafetyEYE-systeem de productie een stukje leaner.

Met een totale kijk op de productielijn van de klant zet Pilz zich in de markt als aanbieder van industriële automatiseringsoplossingen. Op deze manier kan Pilz zijn klanten nog beter van dienst zijn.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten