maandag 9 maart 2015

Het belang van een onafhankelijke certificering

CMSE® is een internationaal erkende kwalificatie op het gebied van machineveiligheid. Ze is gecertificeerd door TÜV NORD, een certificeringsinstantie die wereldwijd in ruim 70 landen vertegenwoordigd is. De kwalificatie tot CMSE® - Certified Machinery Safety Expert dekt alle relevante thema's op het gebied van machineveiligheid: van de wetgeving en normen tot en met de toepassing van functionele veiligheidsprincipes. Projectvoorbeelden uit de praktijk vullen vanaf het begin het theoretische gedeelte van de training aan.

CMSE® biedt internationale bedrijven de unieke mogelijkheid om deze kwalificatie wereldwijd als standaard voor medewerkers op het gebied van machineveiligheid in te voeren. Zo wordt een uniform, hoog deskundigheidsniveau binnen het bedrijf gegarandeerd.

Uw sleutel tot succes: intern vakkennis opbouwen

Profiteer van deze gecertificeerde kwalificatie en bouw intern vakkennis over alle veiligheidsaspecten van machines en installaties op.


Frank van Hal van Hosokawa Micron B.V. over de CMSE training:

“CMSE is een goede maar pittige opleiding. Mede door de goede cursusleider en de prettige sfeer in zowel de klas als bij Pilz zelf (informeel en open) heb ik de training als erg positief ervaren. De lunch is goed verzorgd en ook aan de overige faciliteiten is gedacht waardoor een cursusdag prettig verloopt. Het naslagwerk zit goed in elkaar. Je krijgt de documentatie pas aan het begin van de training waardoor je in de avonduren nog moet studeren om de stof onder de knie te krijgen. Ik heb gemerkt dat je basiskennis daardoor bepalend is voor het resultaat. De juiste voorkennis zorgt voor een goed resultaat van de training. De TÜV certificering is een toegevoegde waarde waardoor wij hebben gekozen voor deze training. Met name voor projecten in Duitsland is een TÜV kenmerk gewenst en na het behalen van deze training kun je aantonen dat je dit kenmerk waard bent en daarmee aan een bepaalde kwaliteitsstandaard voldoet.”

Wilt u ook uw deskundigheid aantonen met een TÜV-certificering?

Kijk voor inschrijven op opleidingen.pilz.nl/CMSE of op www.cmse.com

De eerstvolgende 4-daagse CMSE-trainingen:

4 mei 2015
6 mei 2015
7 mei 2015
8 mei 2015
13 oktober 2015
14 oktober 2015
15 oktober 2015
16 oktober 2015Geen opmerkingen:

Een reactie posten