maandag 14 juli 2014

Veiligheid in lakstraten

Automatiseringssysteem PSS 4000 realiseert intelligente automatisering voor robot-ondersteunde toepassingen.

De onderneming Yanfeng Plastic Omnium in Shanghai behoort tot de grootste toeleveranciers voor autocomponenten in China. Vooral het lakspuiten van auto-onderdelen speelt bij Yangfeng een belangrijke rol. De lakstraten met hun talloze stations zijn zoveel mogelijk volledig geautomatiseerd.

Hoge beschikbaarheid van installaties dankzij automatiseringssysteem PSS 4000

Om een maximale beschikbaarheid van installaties te kunnen garanderen, moeten automatisering en veiligheidsfuncties perfect samenspelen. Hier komt het automatiseringssysteem PSS 4000 in beeld. De toegepaste PLC-besturing PSSuniversal PLC bewaakt de aangesloten sensoren - heksystemen PSENslock en lichtschermen PSENopt. Bovendien communiceert de controller van de robot met de besturing PSSuniversal PLC en informeert over de status van de robot. 

De implementatie van het automatiseringssysteem PSS 4000 bij Yanfeng Plastic Omnium is succesvol afgerond - en een uitbreiding met in totaal vijf verdere lijnen staat al gepland.

Het automatiseringssysteem PSS 4000 kan in vele branches flexibel en eenvoudig worden toegepast. Automatisering: compleet en eenvoudig!

Meer informatie:
Automatiseringssysteem PSS 4000
Toepassing Veiligheid in lakstraten
Verdere toepassingen PSS 4000

Geen opmerkingen:

Een reactie posten