donderdag 7 maart 2013

Veiligheid mag geen toeval zijn

De verbetering van machine- en arbeidsveiligheid is een centraal thema op onze stand op de Hannover Messe (Duitsland).
 
Op de wereldwijde ontmoetingsplaats voor automatiseringsexperts, de Hannover Messe 2013 in Duitsland, laten wij u van 8 t/m 12 april zien hoe u met onze services stap voor stap tot een veilige machine komt. Onze experts ondersteunen u bij het opstellen van technische documentatie, het uitvoeren van veiligheidscontroles of het versterken van uw kennisopbouw door middel van scholingen. 

Begeleiding gedurende de gehele levenscyclus van een machine
In Hannover ervaart u hoe wij u gedurende de gehele levenscyclus van een machine van de risicobeoordeling tot en met de CE-markering begeleiden en oplossingen op maat voor u ontwikkelen. Bedenk dat moderne arbeidsveiligheid behalve de ongevallenpreventie ook de ergonomie op de werkplek omvat. Vooral exploitanten zijn zich vaak niet bewust van het feit dat ze de arbeidsveiligheidswet moeten naleven en verantwoordelijkheid dragen bij een arbeidsongeval.

Certified Machinery Safety Expert - scholing op het gebied van machineveiligheid met TÜV-certificaat
Een breed scholingsaanbod completeert het dienstenportfolio van Pilz. Op onze stand op de Hannover Messe adviseren onze experts u o.a. over het nieuwe trainingsprogramma CMSE® - Certified Machinery Safety Expert. Samen met TÜV Nord biedt Pilz deze nieuwe TÜV-gecertificeerde bijscholing, die een 360 graden overzicht van machineveiligheid geeft, vanaf 2013 op verschillende locaties wereldwijd aan. In een vierdaagse cursus leiden wij de deelnemers op tot gekwalificeerde, TÜV-gecertificeerde experts op het gebied van machineveiligheid. Hierdoor dekken wij de behoefte aan bijscholing over het thema uitvoerbare, intelligente veiligheidsstrategieën.

Machineveiligheid – alles uit één hand
Als totaalaanbieder voor machineveiligheid heeft Pilz zelfs voor complexe aangelegenheden passende oplossingen voor u in petto – en dit alles uit één hand. Wij ontwikkelen en realiseren veiligheidsconcepten op praktische wijze en implementeren een voor u op maat gemaakte oplossing. Laat ons vertellen over uw specifieke eisen en bezoek ons in Hannover in hal 9, stand D17.

Meer informatie:
Diensten voor machineveiligheid
CMSE - Certified Machinery Safety Expert
Pilz op de Hannover Messe

Geen opmerkingen:

Een reactie posten