donderdag 21 mei 2015

Hartelijk dank voor uw bezoek aan onze stand op de Rail-Tech 2015

Van 17-19 maart jl. was Pilz aanwezig op dé beurs voor de railsector, de Rail-Tech Europe 2015. Pilz presenteerde hier zijn PLC techniek aan de hand van een spoormodel met afsluitboom. Wij danken u hartelijk voor uw bezoek aan onze stand!

GVB winnaar LEGO® trein tijdens Rail-Tech 2015

Uiteraard gaf Pilz weer leuke gadgets weg aan de bezoekers. Ook de traditionele LEGO® trein is weer verloot onder een van de aanwezigen. Ditmaal mogen wij Chiel Kok, Beheerder Technische Informatie Metro bij het GVB in Diemen van harte feliciteren met de prijs. Tijdens een bezoek en de persoonlijke uitreiking van de prijs door Jan van der Heide, Accountmanager Railway bij Pilz, vertelde Chiel over zijn passie voor het spoor.

Van harte gefeliciteerd!_________________________________________________________________________________

Automatiseringssysteem PSS 4000r is zeer goed bestand tegen extreme temperaturen en mechanische belastingen en voldoen zo aan de speciale eisen in het spoorwegverkeer.

Met het Safety PLC PSS 4000 kunnen gebruikers in de spoorwegsector hun investerings- en exploitatiekosten verlagen. Dankzij certificering helpen de R-modules de kosten bij de goedkeuring te reduceren. De R-modules kunnen in verschillende toepassingen tot en met veiligheidsniveau SIL 4 worden gebruikt en zijn TÜV SÜD gecertificeerd.

Wilt u meer informatie over onze oplossingen in de railsector? Onze accountmanager Railway, Jan van der Heide, helpt u graag.


0347 320477 | info@pilz.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten