maandag 1 december 2014

Energy Saving by Pilz - Tot 30% energie besparen met Pilz producten!

Pilz heeft energiebesparing altijd hoog in het vaandel staan. Energie-efficiëntie is ons doel als bij de ontwikkeling van nieuwe producten. Veel van onze producten mogen dan ook het ‘energie zuinig’- kenmerk dragen!1.    PSSu/PSS 4000 è 20%energiebesparing

·         De energiebesparing wordt mogelijk gemaakt door de geoptimaliseerde systeemarchitectuur.

2.    PMCtendo SZ è20% energiebesparing

·         PMCtendo motoren verminderen energiekosten over de gehele levensduur met maximaal 20% in vergelijking met conventionele motoren van efficiëntieklasse IE3.
·         Aanvullende energiebesparingen tijdens bedrijf zijn mogelijk in combinatie met de PNOZ s50, waarbij de spanning van de continue reminrichting wordt verminderd en daarmee ook het energieverbruik van de remmen.

3.    PNOZsigma è30% energiebesparing

·         De nieuwe PNOZsigma is onderdeel van de nieuwste generatie veiligheidsrelais.
·         Zowel de relais als de producten zelf zijn volledig in Europa vervaardigd binnen de Pilz-groep. Hierbij streven wij altijd naar het bereiken van een hoog niveau van kwaliteit en vermijden wij dure transporten.
·         Het vermogen van de spoelen van het relais is verminderd met 30% in vergelijking met de eerdere spoel wat resulteert in een geoptimaliseerd energieverbruik.

4.    PSENcode è 20% energiebesparing

·         De allernieuwste RFID technologie zorgt voor maximale betrouwbaarheid en manipulatiebescherming.
·         .... en tot 20% energiebesparing in vergelijking met standaard transponder oplossingen.

5.    PNOZmulti 2 è 80% energiebesparing

·         PNOZmulti 2, de nieuwe generatie van de programmeerbare veiligheidsrelais, is niet alleen energiezuiniger dan conventionele relais, het relais verbruikt ook minder energie dan vergelijkbare kleine, configureerbare veiligheid controlesystemen op de markt

·         De energiebesparing ten opzichte van andere programmeerbare veiligheidsrelais is tot 80%!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten