dinsdag 3 september 2013

Versmelting van standaard en veiligheid

Het automatiseringssysteem PSS 4000 verenigt beide werelden.

De versmelting van standaard en veiligheid staat centraal bij het automatiseringssysteem PSS 4000. Daarbij kunnen automatiseringsoplossingen voor standaard en veiligheid worden gerealiseerd die voor u als gebruiker eenvoudig te hanteren zijn. Het systeem is fysiek gemengd, maar terugkoppelingsvrij.

Standaard en veiligheid in de software
De programmeur of gebruiker heeft de vrijheid om te kiezen tussen de configuratie met functiebouwstenen of de programmering met editors volgens EN/IEC 61131-3 of beide te combineren. Alle editors zijn beschikbaar voor standaard- en veiligheidstaken. De editors voor PLC-programmering (PAS STL en PAS IL) zijn door TÜV Süd als LVL (Limited Variability Language) geclassificeerd. Centraal element voor alle editors is het softwareplatform PAS4000 - voor een uniform, eenvoudig gebruik!  

Standaard en veiligheid in de hardware
De besturingen in het automatiseringssysteem PSS 4000 kunnen voor standaard- en veiligheidstaken gebruikt worden. PSSuniversal PLC kan daarbij als PLC-besturing of als pure veiligheidsbesturing ingezet worden - afhankelijk van uw eisen. De besturingen PSSuniversal multi kunnen o.a. als periferiesysteem voor standaard-I/O's en veiligheidsfuncties gebruikt worden. Een groot aantal I/O-systemen voor standaard en veiligheid maakt een exacte afstemming op uw toepassing mogelijk.

Meer informatie:
Automatiseringssysteem PSS 4000

Filmpje over het thema verdeelde besturingsfuncties en standaard en veiligheid

Geen opmerkingen:

Een reactie posten