dinsdag 2 juli 2013

Food & Safety Event

18 juni – Food & Safety Event

Machineveiligheid en voedselveiligheid zijn twee kanten van één medaille. Engineers, projectleiders, productie- en kwaliteitsmanagers hebben met beide kanten te maken en komen soms voor tegenstrijdige eisen te staan. Uit oogpunt van machineveiligheid verdient een gesloten constructie vaak de voorkeur. Maar voor gedegen reiniging, al dan niet als CIP, is een open constructie beter. De gulden middenweg kwam tijdens het Food & Safety Event aan de orde.

18 juni jl. vond het evenement plaats bij Pilz in Vianen. Technici uit de voedingsmiddelenindustrie en machinebouw waren deze middag te gast in ons nieuwe pand om het evenement bij te wonen. Het Food & Safety Evenement is ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen Pilz, Festo, N&S en Rittal.

Het evenement bestond uit een tweetal parallelsessies van elk twee presentaties, gevolgd door een plenaire bijeenkomst waar een praktijkvoorbeeld werd gegeven door Wim Arkensteijn van Heineken. Specialisten van Pilz en N&S belichtten de verschillende aspecten van de voedselveiligheid, terwijl deskundigen van Rittal en Festo de focus leggen op machineveiligheid.
Het evenement werd als erg positief ervaren en zal zeker in de toekomst worden herhaald. Houd onze evenementenagenda dus in de gaten!

Zie hieronder de foto’s voor een impressie van deze middag:




Geen opmerkingen:

Een reactie posten