donderdag 4 augustus 2016

PSENopt II in de finale

De nieuwe type 3 lichtschermen staan in de finale van de GIT SECURITY AWARD 2017 in de categorie "Veilige automatisering".

GIT SECURITY AWARD

Een neutrale jury met vertegenwoordigers van BHE, TÜV, VDMA, ZVEI en gebruikers heeft de finalisten voor de GIT SECURITY AWARD 2017 genomineerd. Uit vijf categorieën werden telkens drie innovatieve producten gekozen die de meeste stemmen kregen.

Uw stem telt! Stem hier voor 31 augustus 2016 op PSENopt II! Alle deelnemers uit Europa, Afrika en het Midden-Oosten kunnen hun stem uitbrengen.


De eerste type 3 lichtschermen PSENopt II

De eerste type 3 lichtschermen PSENopt II zijn ontworpen voor toepassingen met de veiligheidscategorie PL d volgens IEC/EN 61496. Ze bieden veiligheid voor vinger- en handbescherming. Dankzij de afwezigheid van dode zones kunnen PSENopt II flexibel worden gemonteerd. Met een schokbestendigheid van 50 g zijn de lichtschermen uiterst robuust en dus ideaal voor zwaar industrieel gebruik.
De operator kan de voor de machinestop verantwoordelijke oorzaken en de systeemdefecten met behulp van de LED's evalueren. Zo worden stilstandtijden verminderd. In combinatie met de besturingstechniek van Pilz bieden PSENopt II een veilige en economische totaaloplossing voor uw installatie. Met hun 5-polige aansluiting kunnen ze rechtstreeks op PDP67 worden aangesloten. Compatibele montagehulpmiddelen maken een snelle en eenvoudige installatie mogelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten