maandag 29 augustus 2016

Bezoek Pilz op de WindEnergy Hamburg!

Van 27 t/m 30 september tonen we u hoe u met de juiste automatiseringstechniek van uw windturbines veilig kunt automatiseren.
Op de dit jaar te houden vakbeurs "WindEnergy" in Hamburg laten we u zien hoe met onze producten de best mogelijke veiligheid voor uw windturbines bereikt kan worden. Voor de eerste maal bieden we ook oplossingen voor uw hijskranen, waarmee de opbouw van een windturbine eenvoudig en veilig uitgevoerd kan worden.


Betrouwbare verwerking van analoge waarden met het automatiseringssysteem PSS 4000.

Het automatiseringssysteem PSS 4000 regelt alle relevante functies om de veiligheid van uw windturbines te waarborgen. Veilige verwerking van analoge waarden van uw installatie evenals de veilige berekening van de relevante grootheden gaat zo eenvoudig als nooit tevoren. Onze experts introduceren graag het automatiseringssysteem PSS 4000 aan voor, tot in detail!

Nieuw in de bagage is bovendien de I/O-module voor veilige toerentalbewaking voor het automatiseringssysteem PSS 4000. Met deze module bewaakt u de veilige snelheid, bewegingsrichting en stopfuncties tot PL e - en dat met alleen een roterende encoder! U profiteert van gereduceerde reactietijden, hogere productiviteit en eenvoudiger onderhoud en reparatie van uw windturbines.


Producten en diensten voor windturbines en kranen

Informeer u op de WindEnergy over onze producten voor windkracht- en kraaninstallaties - het configureerbare besturingssysteem PNOZmulti, de veilige toerentalbewaker PNOZ s30 en de servoversterker PMCprotego D. Graag staan wij u ook ter beschikking met onze diensten: van risicobeoordeling, de ontwikkeling van een veiligheidconcept en validatie van veiligheidsoplossingen tot de CE-markering. Neem contact op met onze experts - we adviseren u graag!


Nu vouchers voor de beurs en een voorlichtingsafspraak reserveren!

Maak van de gelegenheid gebruik en ontvang informatie uit eerste hand. Reserveer nu uw gratis entreekaart of een persoonlijk adviesgesprek voor de WindEnergy in Hamburg! Stuur daarvoor eenvoudigweg een e-mail aan windenergy@pilz.de.

Wij verheugen ons op uw bezoek in hal B6, stand 342!


Voor verdere informatie:

Pilz op WindEnergy

Geen opmerkingen:

Een reactie posten