donderdag 24 december 2015

SPS IPC Drives 2015 – wij maken de balans op

Kijk met ons via de beursfilm en de fotogalerie terug op een succesvolle SPS IPC Drives 2015.

Op 26 november eindigde Europa's grootste vakbeurs voor industriële automatisering – de SPS IPC Drives. Met films en foto's kijkt Pilz terug op drie spannende beursdagen in Neurenberg (Duitsland).

Wij automatiseren. Veilig.

Het motto van de beurspresentatie van Pilz "Wij automatiseren. Veilig." trok van 24-26 november weer veel bezoekers naar de beursstand van Pilz. Naast het aanbod aan complete oplossingen voor veiligheid en automatisering presenteerde Pilz zijn veelzijdige softwaretools live op de stand. Een hoogtepunt was de webgebaseerde visualiseringssoftware PASvisu. Hiermee kunnen toestanden van machines en installaties niet alleen worden gevisualiseerd, maar actief worden bestuurd en bediend.
"Wij zijn met name verheugd over de vele interessante gesprekken en de positieve feedback van onze klanten op de goed bezochte beursstand. Dankzij onze presentatie konden we eens te meer onze aanspraak als totaalaanbieder van oplossingen voor veiligheid en automatisering onderstrepen", aldus Horst-Dieter Kraus, hoofd Marketing en communicatie bij Pilz.
Antwoorden op de automatiseringstaken 4.0
Pilz levert nu al oplossingen voor de automatisering van de toekomst, die voldoen aan de essentiële eisen van verdeelde systemen. De bezoekers aan de gemeenschappelijke stand van het onderzoeksplatform SmartFactory KL konden zichzelf overtuigen van de automatiseringsconcepten voor Industrie 4.0.
Impressies van het beursoptreden van Pilz op de SPS IPC Drives 2015 kunt u direct bekijken in onze fotogalerie en film. Bekijk ze meteen!

Meer informatie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten