donderdag 3 september 2015

Productzoeker - sneller naar het juiste product

Automatiseringsoplossingen voor uw machines of installaties - de nieuwe productzoeker toont het product in actie op de machine!

De nieuwe productzoeker helpt u om sneller het juiste product voor u te vinden. In de productzoeker is het product te zien terwijl het op de machine wordt gebruikt - zo ziet u meteenvoor welke toepassing de verschillende apparaten geschikt zijn. De productzoeker kan rechtstreeks via de toepassingen worden gestart. 

Met slechts één klik komt u meer te weten over onze schaalbare oplossingen voor elke eis – van sensoren en besturingstechniek tot en met de aandrijftechniek – inclusief veiligheid en automatisering! Daarbij komen nog moderne bedienings- en visualiseringssystemen waarop u kunt vertrouwen.


All in One: Safety & Automation

Diverse automatiseringsoplossingen voor kleine, elementaire machines tot en met grote, gekoppelde machines en installaties bieden u maximale flexibiliteit. Of u nu uw veiligheid wilt standaardiseren, veiligheid en automatisering binnen één periferie wilt realiseren of op zoek bent naar de oplossing voor complete automatisering.
Meer informatie: 

Naar de productzoeker

Geen opmerkingen:

Een reactie posten