donderdag 3 september 2015

Nieuwe generatie PSENvip 2

Met de nieuwe generatie van het op camera's gebaseerde beveiligingssysteem PSENvip 2 profiteert u van een eenvoudiger gebruik en een hogere productiviteit.

Het op camera's gebaseerde beveiligingssysteem PSENvip is een geïntegreerde oplossing voor de effectieve bewaking en besturing van kantpersen. Bij de nieuwe generatie PSENvip 2 profiteren gebruikers van voordelen op het gebied van gebruik en productiviteit.

Eenvoudig gebruik

De complete inbedrijfstelling en configuratie vinden bij PSENvip 2 direct via een webinterface op de besturing van de kantpers plaats. Zo kan de eindgebruiker alle instellingen centraal configureren. Dankzij het compacte formaat kan PSENvip 2 bovendien flexibel worden gemonteerd, zodat de ontvanger altijd vlak naast het display van de kantpersbesturing kan worden aangebracht voor een comfortabele afstelling.

Maximale productiviteit en hoge machinebeschikbaarheid

De analyse-eenheid met de snelle FAST-functionaliteit is nu in het automatiseringssysteem PSS 4000 geïntegreerd. Hierdoor worden enerzijds de uitschakeltijd van het beveiligingssysteem en de naloopweg van de kantpers tot een minimum beperkt. Anderzijds wordt de bekabeling geminimaliseerd. Door de robuuste mechanische opbouw, de innovatieve LED-verlichting van de zender en de afgestemde optiek aan de ontvangerzijde garandeert PSENvip 2 een zeer hoge machinebeschikbaarheid en helpt hij zo de productiviteit te verhogen.
PSENvip 2 is behalve in de variant met de basisanalysemodule ook verkrijgbaar met een productieve analysemodule, die meer functies, zoals bijvoorbeeld het dynamische mutingproces, biedt.

Voordelen in één oogopslag:

  • alle instellingen centraal op één plek configureerbaar
  • compact formaat voor een flexibele montage
  • flexibel aanpasbaar aan de desbetreffende toepassing door de grote verscheidenheid aan I/O-modulen
  • garantie op de kortste uitschakeltijd van het beveiligingssysteem en op de kortste naloopweg van de kantpers
  • minimalisering van de bekabeling
  • hoge machinebeschikbaarheid en productiviteit
  • maximale veiligheid voor kantpersen

Meer informatie:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten