donderdag 9 april 2015

Winnaar Branche Besturingstechniek

Pilz Nederland is uitgeroepen tot branchewinnaar van de Nationale Business Succes Award 2015!

Op basis van een onafhankelijke selectieprocedure door de nominatiecommissie worden de beste bedrijven per branche voorgedragen als branchewinnaar. Binnen de branche besturingstechniek en industriële automatisering waren tien bedrijven genomineerd en wij zijn uitgeroepen tot “Branchewinnaar 2015”.
Deze prijs hebben wij ook door uw waardering mogen ontvangen en daar willen wij u hartelijk voor bedanken!
De “Nationale Business Succes Award 2015” is de grootste TV-ondernemersprijs van Nederland en is de enige Awardverkiezing met een eigen televisieprogramma. Nieuwsgierig naar het Pilz fragment? Het programma wordt zondag 12 april uitgezonden op RTL7 om 12.55 uur.
Wij dingen nu mee naar de overall-titel “Winnaar van de Nationale Succes Business Award”. Deze wordt uitgereikt aan het eind van het televisiejaar.
De komende maanden is er veel publiciteit omtrent ons bedrijf en het winnen van de award door middel van deelname aan het televisieprogramma, advertenties in kranten, radio en op social media.
De selectiecriteria die doorslaggevend zijn: positie in de markt, onderscheidend vermogen, maatschappelijk verantwoord ondernemen en innovativiteit.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten