maandag 10 februari 2014

Asian Manufacturing Award 2013

Pilz heeft met het automatiseringssysteem PSS 4000 de award in de categorie "Best Machine Safety Systems Provider" gewonnen.

Pilz is in Singapore onderscheiden met de "Asian Manufacturing Award 2013". In dit kader werden in zes categorieën prijzen toegekend voor de beste industriële oplossingen binnen het Aziatische gebied. Pilz bood hierbij in de categorie Automation & Control op het gebied van "Best Machine Safety Systems Provider” met het automatiseringssysteem PSS 4000 de meest overtuigende oplossing.

Eis: Innovatieve systeemoplossing ter verhoging van de veiligheidDe eis die aan de genomineerden werd gesteld, was het presenteren van een innovatieve systeemoplossing waarmee de veiligheid van personen in een moderne industriële omgeving kan worden verhoogd. Een internationale jury en een onafhankelijk orgaan hebben de winnaars geselecteerd.

Eenvoudige configureerbaarheid en programmeerbaarheid overtuigt de juryHet automatiseringssysteem PSS 4000, dat staat voor de versmelting van standaard- en veiligheidsfuncties, behaalde hier de hoogste score. Met name de eenvoudige configureerbaarheid en de programmeerbaarheid volgens EN/IEC 61131-3 voor veiligheids- en standaardfuncties op een softwareplatform heeft de jury overtuigd.

Meer informatie:Automatiseringssysteem PSS 4000

Geen opmerkingen:

Een reactie posten