maandag 18 maart 2019

Nieuwste oplossingen in spoorweg-automatisering van Pilz op Railtech 2019



Vianen, 18 maart 2019 – De nieuwste oplossingen voor spoorweg-automatisering van Pilz zijn van 26 tot en met 28 maart op de Railtech 2019 in de Jaarbeurs Utrecht te bewonderen. Maak kennis met de oplossingen, zoals bijvoorbeeld de PLC PSS4000-R, bij stand 2.013. 

Spoorweg-oplossingen op verschillende vlakken
Pilz levert veiligheid langs de hele spoorweg. Denk hierbij aan bijvoorbeeld wisselaandrijvingen, spoorwegovergangen, sein- en besturingstechniek en seinhuisjes. Het automatiseringssysteem PSS 4000-R(ail) is het belangrijkste component is het garanderen van deze veiligheid. De PLC is speciaal ontwikkeld voor de spoorwegtechniek. Het voldoet aan de strenge richtlijnen van CENELEC en is uitstekend bestand tegen elektromagnetische storingen, extreme temperaturen en mechanische belasting. Pilz kan hiermee veilige spoorwegtoepassingen tot SIL4 garanderen.

Naast de verschillende hardware die Pilz voor de spoorwegmarkt aanbiedt, is het internationale bedrijf in veiligheid voor industriële automatisering ook de eerste aanbieder in Nederland van de gecertificeerde CENELEC-trainingen. Deze training wordt gegeven van 14-17 mei in de Pilz Academy in Vianen. Inschrijven kan via opleidingen.pilz.nl.

Verandering
De spoorwegindustrie verandert. Digitale en onderling verbonden oplossingen zijn de toekomst in de spoorwegtechniek. Met de toenemende digitalisering nemen echter ook de eisen aan de veiligheid toe. En waar veel mensen worden vervoerd, is veiligheid prioriteit nummer één. Pilz weet waar het om draait bij duurzame en veilige besturingssystemen in de spoorwegtechniek: ze moeten rendabel, eenvoudig en betrouwbaar zijn.




Noot voor de redactie (niet geschikt voor publicatie:

Meer informatie over de spoorweg-oplossingen van Pilz Nederland: https://www.pilz.com/nl-NL/products-solutions/industry/railway

Meer informatie over de CENELEC-trainingen: https://opleidingen.pilz.nl/trainingen/expert-trainingen/cenelec/

Contact voor journalisten:
Pilz Nederland
Havenweg 22- 4131 NM Vianen
Nederland/The Netherlands

drs. Diane van Putten – Stigter
Director Marketing & Communication & Mid office
Tel: +31 347 324656 of Mobiel: +31 6 3057 62 02
E-mail: d.vanputten@pilz.nl,
Internet http://www.pilz.nl – opleidingen.pilz.nl 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten