donderdag 1 februari 2018

Blijf expert op het gebied van machineveiligheid – CMSE®-certificaat nu vernieuwen!

Meld u aan voor een van de wereldwijd gehouden CMSE®-hercertificeringsseminars en blijf up-to-date op het gebied van machineveiligheid.

U kunt het beste meteen de geldigheidsdatum op uw CMSE®-certificaat controleren, want de certificering tot wereldwijd erkend expert op het gebied van machineveiligheid is vier jaar geldig. Verloopt uw CMSE®-certificaat? Meld u dan snel aan voor een van de vele hercertificeringsseminars wereldwijd.Eendaags hercertificeringsseminar

Fris uw kennis op! Het hercertificeringsseminar duurt één dag. Na deelname aan dit seminar ontvangt u een nieuw CMSE®-certificaat, dat de certificering tot wereldwijd erkend expert op het gebied van machineveiligheid voor nog eens vier jaar bevestigt.

Over de kwalificatie tot CMSE® – Certified Machinery Safety Expert wereldwijd

De opleiding tot CMSE® – Certified Machinery Safety Expert biedt een blijvend 360°-overzicht op het gebied van machineveiligheid. Onze experts dragen uitgebreide praktijkkennis aan u over – van de risicobeoordeling tot en met de uitvoering van conformiteitsstrategieën. Nadat u voor het examen bent geslaagd, ontvangt u een internationaal erkend TÜV NORD-certificaat.

Meer informatie:

Datums, inhoud en aanmelding voor CMSE®-hercertificering

Geen opmerkingen:

Een reactie posten