donderdag 3 november 2016

Pilz automatiseringssysteem PSS 4000 – het antwoord op industrie 4.0!

Industrie 4.0 vraagt om oplossingen die besturingsintelligentie kunnen verdelen en die ervoor zorgen dat de vereiste netwerkverbinding van meerdere besturingen voor de gebruiker eenvoudig hanteerbaar is. Zo'n oplossing biedt Pilz met automatiseringssysteem PSS 4000!

Terwijl bij de klassieke automatisering één centrale besturing de machine of installatie bewaakt en alle signalen verwerkt, maakt het automatiseringssysteem PSS 4000 een consequente verdeling van besturingsfuncties mogelijk. Het doel hiervan is om de decentralisering van besturingsfuncties te vereenvoudigen en het beheer overzichtelijk te houden.


Machines en installaties worden onderverdeeld in overzichtelijke, zelfstandig werkende modules. Ook besturingsprogramma's en visualisering kunnen in kleine eenheden worden opgesplitst. Dankzij de uniforme opbouw kunnen machine-elementen, -modules en gegevens eenvoudig opnieuw worden gebruikt.


Uw verdeelde automatiseringsproject voor veiligheid en automatisering programmeert u met de software PAS4000. Zo is een eenvoudig, uniform gebruik binnen het totale project mogelijk. Dit betekent minder foutbronnen en kortere engineeringtijden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten