dinsdag 22 januari 2013

Aanrader: Plc training safety (PSS 4000)

Het besturingssysteem van Pilz (PSS 4000) kan zowel voor veiligheids- als niet-veiligheids-PLC toepassingingezet worden. Het doel van deze cursus is om u vertrouwd te maken in het op een juiste wijze programmeren en beheren van besturingssystemen. Omdat het systeem vrij programmeerbaar is, worden in deze training aanbevelingen gedaan en tips gegeven betreffende de meest gunstige aanpak en opbouw van de software.

Inhoud
De training bestaat uit een aantal afzonderlijke modulen waarbij zowel het software pakket PAS4000 als de benodigde PSS4000 hardware aan bod komen. De modulen worden onderbouwd door opdrachten en oefeningen.
1e trainingsdag
Er wordt toegelicht welke stappen doorlopen dienen te worden om tot een goed, overzichtelijk, betrouwbaar en veilig programma te komen. Daarnaast krijgt u handvatten geboden betreffende de softwareopbouw volgens de IEC61131 norm. De functionaliteit van het programmeerpakket voor de PSS4000 (PAS4000) wordt uitgebreid toegelicht inclusief de programmeertalen “Instruction List en Structured Text”.
2e trainingsdag
De Multi-programmeertaal binnen PAS4000 wordt uitgebreid behandeld en de beschikbare PSS4000 hardware. Door middel van de module “Diagnose” wordt duidelijk welke mogelijkheden PSS4000 biedt om je software programma te kunnen testen en online te kunnen bekijken. Tenslotte wordt toegelicht hoe het door u geschreven PAS4000 programma gelicenceerd dient te worden.
Doelgroep
·         Engineers die nog geen projecten met de PSS4000 hebben gedaan;
·         Engineers die hun kennis willen vergroten;
·         Hardware engineers;
·         Software engineers;
·         Service technici;
·         Projectleiders.

Voorkennis
Kennis van elektrotechniek en basis programmeerkennis.
Uw voordelen
·         Kennis verkrijgen zodat u zelfstandig een programma op kunt zetten in PAS4000.
·         Alle mogelijke functionaliteit in de hardware en software wordt toegelicht.
·         Kennis van de verschillende diagnose mogelijkheden die het pakket te bieden heeft

Inschrijven: Klik hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten